Česky English Slovensky

Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Nanoprodukty > Speciální čističe a ochrany kovů

Speciální čističe a ochrany kovů

Hledáte bezpečné produkty na vyčištění matné i leštěné nerezové oceli, hliníku, chromu, mědi, bronzu, mosazi či pozinku? Potřebujete odstranit vápenaté usazeniny či oxidaci z těchto povrchů? Nebo hledáte účinný a zároveň bezpečný produkt na renovaci či ochranu kovů před otisky prstů, znečištěním, usazováním minerálních a vápenatých povlaků, vodní rzi a množením bakterií a plísní? Základní přehled našich čistících produktů a ochran kovových povrchů jsme pro vás připravili hned pod rozdělením produktů.


Vyčištění a následná ochrana kovových povrchů

Materiály jako jsou nerezová ocel, hliník, zinek, bronz, chrom, měď či mosaz najdeme skoro všude. Ať už je to ve výrobních halách, v železničním, automobilovém, leteckém průmyslu, strojírenství, v potravinářském průmyslu, ale i v domácnostech, kancelářích, obchodech,atd. Kovové povrchy jsou prostě všude kolem nás a samozřejmě jsou vystaveny mnoha vlivům. Neošetřené nebo špatně ošetřené mění svůj vzhled, takže pokud mají zůstat v pěkném stavu, je nutné o ně pečovat.

Zapomněli jste kovové povrchy ochránit a už stačily zoxidovat nebo chytly patinu?

Pro tento případ máme produkt Impaguard INOX CLEANER, který je určen na všechny druhy nerezové oceli, matné i leštěné, hliník, chrom, měď a mosaz. Čistí a odmašťuje bez škrábanců, odstraňuje vápenaté usazeniny a oxidaci bez rizika poškození povrchu a ve finále povrch krásně vyleští. A co navíc? Je bez agresivního zápachu a nemá žádný CLP symbol nebezpečnosti!
Produkt Impaguard INOX CLEANER FOOD má totožné vlastnosti jako produkt výše a navíc, jak již název napovídá, má potravinářský atest. Oblast jeho použití je tedy jasná, je vhodný k aplikacím na kuchyňské desky, vařiče, digestoře, chladící věže, tankery, nádrže vod, atd. Samozřejmě také nemá žádný CLP symbol nebezpečnosti!

Vyčistili jste kovový povrch a nechcete se za nějaký čas koukat na to, jak opět chytil patinu a budete nuceni přistoupit k dalšímu čištění? Je váš čas na tohle příliš drahý? Chcete si ušetřit náklady na další čištění? Pokud ano, stačí kovový povrch ochránit, aby dlouho zůstal jako nový. Navíc nebudete na následnou údržbu potřebovat žádné agresivní chemikálie. Tato investice se vám určitě vyplatí!

K tomuto účelu máme hned tři produkty, které kovové povrchy ochrání a prodlouží tak jejich životnost. A jaké jsou mezi nimi rozdíly, se dozvíte níže.
Impaguard 441 je vhodný na renovaci a ochranu nerez oceli, eloxovaného hliníku, zinku a chromu. Obnovuje lesk a chrání proti následnému znečištění, usazování minerálních a vápenatých povlaků, vodní rzi a množení bakterií, plísní a řas. Je na bázi vody, absolutně bezpečný, bez CLP symbolů nebezpečnosti. Určen pro ochranu velkých ploch, skeletů, střech, chladících věží, nádrží vod, atd.

Impaguard 442 v jediném úkonu odmašťuje, čistí, odstraňuje otisky prstů, obnovuje lesk, renovuje a zároveň chrání proti otiskům rukou, následnému znečištění, usazování minerálních a vápenatých povlaků, vodní rzi a množení bakterií, plísní a řas. Je vhodný na ochranu nerez oceli, eloxovaného hliníku, slitin hliníku /dural/, mosazi, mědi, bronzu, chromu a pozinku. Určen na ochranu pivních měděných tanků, vinných nerezových tanků, čerpadel, chladících věží, skeletů, konstrukcí, atd

Impaguard 559 poskytuje dlouhodobou ochranu proti následnému znečištění, otiskům rukou, usazování vodního kamene, vodní rzi a množení bakterií, plísní a řas. Je vysoce otěru odolný. Vhodný na ochranu nerez oceli, eloxovaného hliníku, barvených a lakovaných kovů. Určen na povrchy, kde dochází k velkému otěru, např. na vodovodní baterie, sprchové hlavice, digestoře, nerezová dvířka, zábradlí, výtahy, atd.